Aloe vera - rastlina nesmrteľnosti


Protirakovinové účinky

01.05.2014 19:55

Aloe vera výrazne podporuje imúnnu funkciu a ničí rakovinové nádory

    Vedecké prieskumy ukazujú silné imunomodulačné a proti-nádorové vlastnosti aloe vera polysacharidov. Znamená to, že gél pomáha zvyšovať funkciu imunitného systému zatiaľ čo ničí rakovinové nádory. Jedna štúdia publikovaná v International Immunopharmacology (1995) zobrazuje, že aloe vera polysacharidy vystavujú silné makrofágovo-aktivujúce činnosti zahrňujúce výrobu rastúcich objemov oxidu dusnatého (ktorý má protinádorovýnádorový potenciál).

 

Výsledky dvoch štúdií nájdete tu - štúdia1 a štúdia2 (pridané adminom). Tento odkaz ako i ďalšie štúdie si možete pozrieť pri vyhľadaní cez google scholar na tomto linku - google scholar.

 

    Osobne verím, že každý kto si želá chrániť sa alebo liečiť rakovinu by mal seriózne zahrnúť aloe vera ako súčasť procedúri pre elimináciu rakoviny vo svojom živote. Nemal by som sa výhradne spoliehať na aloe vera, hlavne preto, že existujú tucty rakovín, ktorých liečenie je známe hlavne v prírodnej medicíne. Kombináciou správnych bylín (ako napríklad mačací pazúr), skvelých jedál (napríklad spirulina – vláknitá sinica), pokrokovými terapiami (ako intravenózny vitamín C), kyslíkovou terapiou a ďalšími spôsobmi viete dosiahnuť najlepšie výsledky, v boji s touto chorobou. Pracujte s homeopatom, ktorý vás naučí viac.

 

Článok natural news

—————

Späť