Aloe vera - rastlina nesmrteľnosti


Aloe - vaša kompletná lekárnička prvej pomoci

18.07.2014 21:20

Vyhoďte vaše škodlivé lekárničky prvej pomoci: všetko je zbytočné, keď existuje aloe vera.

Aloe vera je antibakteriálne, antivírusové a nezhubné. Tento fakt nie je známy len zberateľom rastlín po celom svete, ale aj každému, kto aspoň troška má o aloe záujem. Ak by aloe vera gél nebol antibakteriálny, tak potom by každý malý zárez alebo odrenina aloe vera rastlinky bola celá zasiahnutá baktériami. Aloe musí byť antibakteriálne, aby jednoducho prežilo v divočine! Inak, vlhký, bohatý na živiny gél by bol skvelou živnou pôdou pre baktérie. 
Aloe vera robí väčšinu lekárničiek zbytočnými. Môžete sa zbaviť všetkých hlúpych a škodlivých sprejov prvej pomoci (antibakteriálne spreje, vody, bandáže atď.) a všetky nahradiť aloe vera. Používal som malé kúsky aloe vera gélu do vnútra rán, ktoré nakoniec vyliečili rany do neviditeľna. Ako aloe vera schne, v skutočnosti sa sťahuje, a tým zabezpečí aby sa sťahovala aj rana a navyše aby bola kompletne zbavená baktérií. Navyše, poskytuje vyživovanie tkaniva rany samotnej. Aloe je tiež perfektná pre použitie rán zvierat, pretože ak si lížu ranu, nelížu toxické chemikálie, ktoré môžeme nájsť v lekárničkách.

Nechcem tým naznačovať, že aloe vera je náhradou za lekársku pohotovosť. Ak si useknete prst, nemôžete použiť aloe vera ako lepidlo. Alebo ak si vaša dcéra porezala nohu pri plávaní, bude pravdepodobne potrebovať stehy, ale ešte predtým bude potrebné ju dostať na pohotovosť, no aloe vera môže ochrániť ranu a vytvoriť vhodné prostredie pre liečenie.

Aloe je tiež užitočné, v podstate, ja si vždy odtrhnem list, keď idem na túru. Je to moja prenosná lekárnička a keď máte aloe, ťažko potrebujete niečo iné. 

    Aloe lieči 

  • rezné rany, 
  • odreniny,
  • popáleniny , 
  • uhryznutia, 
  • uštipnutia, 
  • prebodnutia, 
  • výrony,
  • popálenia slnkom
  • dokonca aj modriny ....

A ako bonus, pokiaľ ste vysmädnutý na smrť, môžete ho vypiť, pretože obsahuje vodu. Všetky produkty prvej pomoc a syntetické produkty starostlivosti o pleť  od multimiliardárskych spoločností sú zastaralé oproti tomu čo dokáže aloe vera. Preto dúfam, že Alan Friedman, zakladateľ Good Cause Wellness, bude čoskoro poskytovať čistý aloe vera gél bez ďalších prísad. (pozn. admina - Na Európskom trhu nájdete mnoho výrobkov a sprejov s Aloe vera, ktoré sa dajú takto použiť! Pozor na kvalitu! na  certifikát IASC a pozor na obsah Aloínu - kôli vnútornému použitiu. Ak nemáte kvalitný list aloe vera t.j. 3-5 ročný hľadajte produkty s IASC certifikátom pripravené z Aloe vera gélu bez kôry listu).  Aloe by mohlo byť náhradou jedla a tiež produktov prvej pomoci.

 

Článok natural news

 

 

 

—————

Späť