Aloe vera - rastlina nesmrteľnosti


Zníženie rizika porážky a srdcových infarktov

05.05.2014 21:26

 

Teraz, ak viete všetko o príčine porážky a srdcových infarktov, mali by ste si uvedomiť, že zlepšenie kvality krvi bude mať významný dopad na zníženie rizika srdcových infarktov a mŕtvice. Pokiaľ viem, neexistuje žiadna štúdia sledujúca tento efekt, ale bezpochyby môžem povedať, že čoskoro bude. Užívanie aloe vera je ako pridávanie prírodnej nelepiacej sa prísady do vášho krvného toku. Zabraňuje krvným bunkám v zhlukovaní, čo je súčasťou toho čo zapríčiňuje mŕtvicu.   Vyšetrenie živej kvapky krvi pod tmavým mikroskopom (dark-field microscopy – DFM) je technika pre sledovanie ľudských krvných ciev. Ako každá technológia na liečenie chorôb bez liekov a operácie bola cenzúrovaná a utláčaná lekárskym ústavom, ale zaujímavé na tom je, že zobrazuje tvar a štruktúru vašich krvných buniek. Môžete vidieť ako sú vaše krvné bunky tvarované a ako sa zhlukujú. Väčšina ľudských krvných buniek sa zhlukuje dokopy, pretože prežívajú na indukovanej, zlej strave  z vyprážaných jedál, homogenizovaných mliekarenských tukoch, nasýtených živočíšnych tukoch, hydrogenovaných (vodíkových) olejoch a ďalších smrteľných jedlách. Tieto masívne zhluky krvných buniek spomaľujú krvný tok a nakoniec môžu uviaznuť v kapilárach (trubica s malým vnútorným priemerom -najtenšie žilky), a tým zablokujú prísun živín a kyslíka do tkanív a mozgových buniek. Aloe vera spôsobuje to, aby sa krv stala „nelepkavou“ vytváraním toku, aký by mal byť – jedna krvná bunka za druhou – takže kyslík a živiny sa môžu dostať do každého orgánu a bunky vo vašom tele.

V skutočnosti aloe vera môže zmeniť „blatistú krv“ zatiaľ čo krv prenáša viac kyslíka a to znamená celkom zrejmú redukciu srdcových infarktov a mŕtvice. V skutočnosti, tiež znižuje aj vysoký krvný tlak, pretože jednou z príčin, prečo je krvný tlak taký vysoký je, že krv niektorých ľudí sa mení na hustú lepkavú tekutinu, ktorá preteká ako melasa. Základy fyziky hovoria, že hustejšia tekutina sa prečerpá pri vyššom tlaku cez každý systém. Znížením viskozity (lepkavosti) a vytvorením lepšieho krvného toku je krvný tlak automaticky znížený.

Jestvuje mnoho ďalších výhod, ktoré prináša užívanie aloe vera gélu ako je napríklad aj zvýšený krvný tok do mozgu, ktorý by mohol znamenať zníženie Alzheimerovej choroby, zlepšené učenie, zlepšenú pamäť a lepšiu poznávaciu funkciu. Tieto výhody ešte neboli dokázané štúdiami, ale to neznamená, že aloe neposkytlo tieto výhody tým, ktorý ho požívajú. Pokiaľ nebudú finančné prostriedky na skúmanie aloe vera, veda bude zaostávať za realitou ďalších niekoľko dekád. Väčšina najlepších liečiacich úžitkov rastliniek zostáva nepreskúmaných, pretože neexistuje žiaden motív pre zisk, aby sa tieto štúdie financovali. Takže neočakávajte, že vedci budú „skákať“, aby mali možnosť „dokázať“, že aloe vera má všetky tieto účinky. Jednoducho ho užívajte a sledujte zlepšenia vo vašom zdraví. Získate výhody bez ohľadu či budete čítať správy publikované od štatistikov o týchto výhodách.

 

Článok natural news

—————

Späť