Aloe vera - rastlina nesmrteľnosti


Aloe vera - účinky

01.05.2014 18:52

Aloe vera zázrak: prírodná medicína pre liečbu rakoviny, cholesterolu, diabetes, zápalu, IBS (syndróm dráždivého čreva) a ďalších zdravotných problémov

    

Som skutočne rád, že vám môžem dnes poskytnúť informácie o "zázračných" liečivých schopnostiach aloe vera. 

Najskôr, pokiaľ nie ste oboznámení, mi dovoľte zdôrazniť, že nepredávam produkty akéhokoľvek druhu aloe vera a tiež som nebol platený za napísanie tohto článku a nezarobil som žiadne provízie z predaja produktov, ktoré tu sú spomenuté. Som nadšený zástanca prírodnej medicíny a osobne som vyrastal a jedával rastliny aloe vera v Tucsone, štáte Arizona (USA).

    

V skutočnosti, moja záhrada je „aloe“ farma a každý deň predtým než si spravím skvelé chutné raňajky, idem do mojej záhrady, kde si odrežem list

 aloe vera, rastlinku, ktorá mi garantuje jej liečiacu schopnosť, potom rozrežem list a vytlačím aloe vera gél do môjho mixéru. O pár minút neskôr sa už teším z najpôsobivejšej medicínskej bylinky, ktorú vytvorila príroda.

    

Keď tvrdím, že aloe vera je najpôsobivejšia medicínska bylinka vzniknutá prírodou a tento článok môžete brať s plnou vážnosťou. Zo všetkých bylín, ktoré mám naštudované – a tiež prečítaných množstvo článkov na prevenciu chorôb a výživy – aloe vera je tá najúžasnejšia rastlinka z nich. Tu je laicky vysvetlené prečo a ako to funguje. (Cesnak by mohol byť na druhom mieste.) Na našej planéte nie je nič úžasnejšie ako rozmanitosť liečiacich schopností, ktoré zaručuje aloe vera. 

 

Jediná rastlinka aloe vera ponúka účinnú a prírodnú medicínu pre:

 

Skutočne, nie je nič čo by sa dalo porovnať s medicínskym potenciálom aloe vera. Veľa ľudí vie len o základných použitiach aloe vera gélu. Myslia si, že je dobrý len na spáleniny od slnka. V skutočnosti, aloe vera je užitočné pre vonkajšie aj vnútorné použitie. V tomto článku opisujem oboje. (jednotlivé účinky nájdete v samostatných článkoch - kliknite na odkazy).

 

Článok Natural news

—————

Späť