Aloe vera - rastlina nesmrteľnosti


Aloe vera - liečba akné

24.09.2012 22:13

 

Akné sa zvyčajne vyvíja v dôsledku nadprodukcie mazu v koži, ktorý bude upchávať póry, takže koža bude živnou pôdou pre baktérie. Baktérie uväznené vo vnútri mazových žliaz uvoľnujú škodlivé chemikálie, ktoré vyvolávajú imunitnú odpoveď, ktorá vytvára čierne bodky, s bielou hlavičkou, pustuly a v pokročilých prípadoch uzliny alebo cysty.
 

Externé použitie Aloe Vera pri liečbe akné

 
Aplikované zvonka, môžte aloe vera liečbu akné použiť ako súčasť komplexnej stratégie na domácu liečbu akné. Kým aloe obsahuje 99% vody, tiež nesie látky, ktoré sú veľmi dôležité pri liečbe akné. Tieto mocné prírodné antibakteriálne a antiseptické látky sú v skutočnosti dobre známe na urýchlenie procesu obnovy a tiež na stimuláciu imunitného systému. Takže nakoniec majú protizápalovým účinok a taktiež hydratujú. Z tohto dôvodu sa gél, ktorý sa získava z týchto vždyzelených rastlín bol používaný značne pre liečbu rezných rán, kožných infekcií, alebo popálenín a je rovnako ako efektívny pri hojení akné.
 
Gél sa vstrebáva do pokožky bez zanechania stôp alebo upchávania pórov a pretože má antibakteriálne a antiseptické vlastnosti, bude tiež liečiť zápal, opuch a začervenanie spojené s akné. Navyše, sťahujúce vlastnosti gélu pomáhajú znížiť nadmernú produkciu mazu.
 

Vnútorné použitie Aloe Vera pri  Liečbe akné

 
Je dobre známe, že jednou z hlavných príčin vzniku akné je oslabenie imunitného systému spôsobené buď nedostatkom vitamínov alebo hromadením toxínov v tele. Konzumáciou kvalitného organického aloe vera gélu môžete spraviť zázraky nielen pri problémoch s akné, ale môže si celkovo zlepšiť vaše zdravie.
 
Aloe vera gél má silné detoxikačné atribúty, ktoré pomáhajú telu pri odstraňovaní odpadových materiálov, toxínov a baktérií z vášho tráviaceho systému. Dokonca aj pre ľudí, ktorí netrpia akné, je životne dôležité, aby správne absorbovali dôležité živiny, a zbavili sa nahromadených toxických látok, ktoré sa hromadia v tráviacom trakte. Existuje niekoľko spôsobov, ako to urobiť a pitie čitého aloe vera gélu je jednou z najúčinnejších metód. K jeho cenným ingredienciám patrí Acemannan, ktorý podporuje rozvoj bielych krviniek a pomáha telu v boji s baktériami, vírusmi a toxickými zlúčeninami.
 
Ako môžete vidieť, aloe vera - liečba akné má schopnosti, ktoré vám pomôžu v mnohých úrovniach liečiť akné. Pri miernych prípadoch to bude dostatočnou liečbou a aloe vera gél bude komplexným liekom, pri tažších stavoch môže byť potrebné priadať niečo navyše, čo bude schopný riešiť všetky príčiny akné. Liečebná stratégia, ktorá má schopnosť obnoviť rovnováhu na koži a aj celého tela.
 
 

—————

Späť